Принтът върху вратички за шкафове може да се използва в различни помещения. Особено подходящи за стаите на децата, спални и кухни. Шкафчетата с различни цветни изображения със сигурност са далеч по-ефектни и красиви от използването на обичайните декоративни елементи за украса на скучните мебели. Освен това, е доста по-креативно, красиво и издръжливо решение за дома, офиса или магазина. Мастилата, използвани при печата, са безопасни за околната среда и хората, без летливи органични съединения (ЛОС). Нюансите са ярки, а изображенията са, като живи – цветни и детайлни.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова