Печатът върху плоскости на врати за гардеробчета и легла дава възможност за реализиране на най-невероятните идеи за интериорен дизайн. Това е приложимо най-вече в  детска стая или спалня. Едно легло с цветна табла или гардеробче, с любими герои на детето, би предизвикало незабравими емоции. Всеки родител мечтае децата му да бъдат щастливи. Едно толкова дребно нещо, е лесно постижимо и определено ще изстреля малчуганите на седмото небе.
За мама и татко или една млада и влюбена двойка е важно да има уютно кътче за усамотяване и изживяване на романтични емоции.  Определено красивата мебел умее да вдъхне топлината, уюта, красотата и нежността от които има нужда всеки човек. Ние от Print Glass умеем  да използваме и най-обикновените /ПДЧ, МДФ, дърво, стъкло или др./ и да ги превърнем в шедьовър.
Във всяка стая и на всеки модел могат да бъдат отпечатани тематични цветни изображения, които да превърнат помещението в уникално място за релакс, работа или забавления. Използвайки най-новата, съвременна и надежна технология за принт, а именно директния УВ печат, ние предлагаме на клиентите си страхотно качество на печат с ярки цветовете и високи хигиенни изисквания. Мастилата, които използваме при печата, са изцяло безопасни за околната среда и хората, без летливи органични съединения (ЛОС). Наситени, с перфектен детайл на изображенията. Принтираните вратички на гардеробите определено придават завършеност и индивидулалност на помещението, като се създава усещане за лукс и естетика.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова