Стъклените преградни стени са много често използван начин за преграждане на големи офиси или други помещения.
Също така, недоброто разпределение на едно жилище, много често се оказва проблемно. Нужно е удачно решение. Такива проблеми биха могли да са малките кухни, твърде големите общи помещения или малките и тесни коридори. Всеки мечтае в домът му да витае приятната атмосфера. Едно добро решение за това неудобство, са интериорните стъклени преградни стени с принт. Те са един стилен, модерен и креативен начин да промените вида на помещението, да му дадете цвят и вдъхнете живот.
Използването на стъклени принт преградни стени е сравнително ново решение в интериорния дизайн. Креативните дизайнерски решения, които Printglass.eu предлага създават възможност всеки да използва „принт стъклото“ в дома или офиса си. Една такава различна стена може да бъде цветния акцент, който да разчупи интериора в помещението. Стъклените преградни стени с принт са страхотна тенденция в интериора. Те са  трудно чупливи, надеждни,  издръжливи, функционални и декоративни. Също така, не заемат място. Има още едно удобство при стъклените преградни стени – монтажът. Той е в пъти по-бърз и лесен от този на другите прегради, които можете да намерите на пазара.
Принт стъклата за преградни стени могат да се впишат идеално във всеки стил и условия.  Технологията при изработката им дава безграничен избор от цветове и красиви изображения. Нужно е просто да развинтите въображението си!
Стените се изработват от подсилено или закалено стъкло, което ги прави издръжливи на удари и чупливост. Дебелината на стъклата, които се използват за преграждане е 10мм., кантирани, за да  бъдат предпазени краищата от наранявания.  Нямат никакви оттенъци, които да повлияят на цветовете при печат. Мастилата, с които се печата имат изключително голяма издръжливост и ярки цветове. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и бързо се втвърдяват. Не оставят почти никаква остатъчна миризма след печат. Безопасни за здравето, без летливи органични съединения.
С преградните принт стени от стъкло може да направите жилището си истински дом или да превърнете офиса в едно впечатляващо място!
Като стъклени прегради може да се разгледат и вратите от стъкло, които също се оказват популярни през последните години. Може да разгледате   категория Принт стъкла за интериорни вратити и да прочетете повече за тях.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова