Печатът върху плоскости за стъклени врати на гардероби дава възможност за реализиране на най-невероятните идеи за дизайн на детска стая или спалня. Едно легло с цветна табла или гардеробче с любими герои на детето, би предизвикало незабравими емоции. Всеки родител мечтае децата му да са щастливи, а едно толкова дребно нещо, е лесно постижимо и определено ще „изстреля“ малчуганите на седмото неде.
За мама и татко или една влюбена двойка е важно да има едно уютно кътче,  където да се усамотяват и изживяват романтични емоции.      Определено една красива мебел умее да вдъхне топлината, уюта, красотата и нежността, от която имате нужда. Ние от Print Glass умеем от най-обикновената плоскост/ ПДЧ, МДФ, дърво, стъкло или др./да сътворим нещо забележително – вашата любима мебел.
Във всяка стая, на всеки медел могат да бъдат създадени тематични изображения. По този начин помещението може да се превърне в уникално място за Релакс или работа.   Прилагайки най-новата и съвременна технология за принт, а именно директния УВ печат, ние предлагаме на клиентите си превъзходно възпроизвеждане на цветовете и високи хигиенни изисквания.  Особено внимателни и старателни сме, когато става въпрос за детска стая или друго спално помещение. Мастилата, използвани при печата, са безопасни за околната среда и без летливи органични съединения (ЛОС). Ярки, с перфектен детайл на изображенията. Принтът на врати за гардероби придава завършеност на помещението и създава усещане за лукс и естетика.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова