Търсите изпълнение на желаната визия на дома до последния детайл?
Душ кабините са необходимо бижу и важно попълнение към банята, а принт стъклата за душ кабини са едно по-нестандартно решение за баня. Използването им може да направи изживяването  в банята незабравимо 🙂 Приканваме ви да развихрите смело въображението си. Стъклата дават модерен и свеж вид на помещението.
Необходимостта от съчетаване на функционалност и креативно решение за баня, ни вдъхнови да предложим тази услуга. Стъклата за душ кабини се изработват по индивудиални размери, което дава свобода на нашите клиенти. Вие изцяло може да се съобразите с даденостите на терена, а наш ангажимент е да обърнем внимание на нуждите на всеки, според неговата необходимост.
Принт стъклата за душ кабини се изработват от 8мм., закалено, кантирано стъкло, без никакви оттенъци, които да повлияят на цветовете при печат. Мастилата, с които се печата имат изключително голяма издръжливост и ярки цветове. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и бързо се втвърдяват. Това прави принта устойчив на влага. Не оставят почти никаква остатъчна миризма след печат. Безопасни за околната среда, без летливи органични съединения.
Нашата цел е да създадем доверие в клиента и да докажем , че услугите, които предлагаме са символ на съвременен дизайн и високо качество.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова