Едно от най-важните помещения в дома е кухнята.
За всяка една домакиня е важно да поддържа дома си  перфектно чист, както и той да е най-красивият и уютен за нея! А едно от най трудните съчетания за кухненския гръб е същевременно да бъде лесен за почистване и  красив. Използват се множество скъпи и вредни препарати за почистване, но те не винаги вършат работа. Това е така, поради вида на плоскостите, от които се изработват голяма част от гърбовете. Те са изключително трудни за поддържане, заради тяхната структура – керамични, метални, дървени и дори каменни. Затова ние предлагаме на клиентите си едно изключително решение, което ще  спести много време…знаем, че времето е ценно за всички!
Гърбът от принт стъкло е изключително лесен за поддръжка. Не се налагат  множество разходи за препарати и загуба на часове в търкане и увреждане на кожата на ръцете от агресивните и вредни препарати. Ето защо, той се превръща в предпочитан вариант за всяка домакиня. Можем да реализираме и най-смелите дизайнерски решения. Принт стъклото на гърба на кухнята гарантира, че помещението ще е красиво, стилно и ще ви осигури комфорта, за който мечтаете докато вършите всекидневните си задължения. Принтът буквално ще преобрази кухнята Ви, както не сте и предполагали. Ще се пренесете в друг свят, с интересни фото изображения на всякаква тематика – цветя, пейзажи, гледки от най-красивите градове и много други.
Принт стъклата за гърбове на кухни се изработват от 6мм., закалено, кантирано стъкло, без никакви оттенъци, които да повлияят на печата. Мастилата, с които се печата имат изключително голяма издръжливост и ярки цветове. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и бързо се втвърдяват. Не оставят почти никаква остатъчна миризма. Безопасни за околната среда, без летливи органични съединения.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова