Интериорните врати от стъкло, ПВЦ или друг материал сами по себе си често са скучни и безлични. Има стилно и модерно решение дома.
Интериорните врати с принт придават стил, живот и настроение. Изборът на самата врата, както и отпечатъка й е важно да се вписва в стила на вашия дом. За всеки е важен уюта и естетиката, особено когато става дума за вашия дом или офис.
Стъклените врати не са лукс, те са стилно и модерно решение при обзавеждането. Те стават все по-предпочитани заради своите.  Висока устойчивост и трайност, трудно чупливи са, надеждни, издръжливи. те са функционални  и тънки, което придава повече простор на помещението. А когато те са с някакъв принтиран орнамент и/ или цвят, това автоматично привлича внимание и създава специфична атмосфера и усещане за топлина.
Друг вид са вратите от ПВЦ. Те са широко разпространени заради лекотата и по-ниската им цена. Най-често се използват за бани, тоалетни или непретенциозни помещения. Но те определено не са естетичен вариант.Това обаче лесно може да се коригира. Директният печат върху ПВЦ вратите позволява създаването на невероятни дизайнерси решения. Възможно е такова преобразяване, че да не виждате просто врата, а уникално и тематично решение или акцент, който да разчупи интериора в стила на Вашия дом. Всяко едно изображене с добра резолюция може да бъде принтирано.

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова