Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано /може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента/.

Задължително трябва да има подложка от ПДЧ или друга плоскост.

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случай печатът остава защитен. Ако е напечатано на лицето може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Може да се отпечата ваша снимка, ако е с достатъчно добро качество.

Да, мастилата с които печатаме са UV мастила. Тоест издържат на дъжд и слънце и напечатаното изображение няма да избелее или падне от повърхността.

Изпращаме с куриерска фирма Еконт. Стъклата се опаковат с плоскоти и аерофолио. Пратките се застраховат от куриерската фирма.   При счупване или друг проблем причинен от куриерската фирма, те поемат всички разходи, а ние ще изработим и изпратим нов продукт. Задължително е проблемът/ако има такъв/, да се установи в момента на получаване и да се напише констативен протокол в случай на причинена вреда при транспортирането.

Максималият размер на машината е с 2,50х1,30м.

Да, могат. Само е нужно да посочите диаметъра и точното място, където искате да е отворът/отворите.

Картините се монтират посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

Препоръчително е да се лакира след печат.

Да, Може. Имаме сайтове за платени изображения, от където може да изберете  и закупите изображение. Сайтовете са www.123rf.com https://www.shutterstock.com/

Може да поръчате директно през сайта или  на имейла ни. Необходимо е да  опишете точните размерите и код на продукта, който сте харесали. Ако е стъкло, трябва да отбележите дали да има отвори за контакти и къде.

Изработката отнема около 10-15 работни дни.

След направена поръчка, ние се свързваме с вас, уточняваме поръчката, потвърждавате размерите и след това се издава проформа фактура за минимум 50% авансово плащане.   След заплащане ангажираме наш дизайнер с подготовка на проекта. Когато е готов, той се предава за одобрение от Ваша страна.  Ако е необходимно се извършва  корекция и  след това се пуска за печат. Когато поръчката е готова, се свързваме с Вас за получаването или изпращаме поръчката до предварително уточнен от Вас адрес.

След уточняване на поръчката се идвава и изпраща проформа фактура за авансово плащане на стойност минимум 50% от крайната сума. Останалата част се заплаща при получаване на готовата поръчка /от офиса ни или с наложен платеж, ако е се изпраща посредством/.