Принт стъклото намира широко приложение в интериорния дизайн. То е един от най-модерните варианти да вдъхнете живот на даденото стъкло и да си играете с неговата пропускливост на светлина или с неговата плътност. Принт стъклото е приложимо освен за гръб на кухня, то и за цветни и красиви плотове за маси и барове. За едно заведение е много важен всеки един детайл от интериора, както и индивидуалността му. Плотове за маси и барове с напечатано лого, цветовете на бранда или просто принт в стила за заведението, са  безспорно уникални, лесни и практични решения за по-нестандартни арт проекти.
А защо не и да разнообразите дома си? Искате той да стане по-арт, цветен и модерен? Print Gass ви предлага да придадете индивидуалност на Вашата всекидневна или трапезария. Холна стъклена масичка с цветя или абстрактни орнаменти, трапезна стъклена маса с различни текстури, орнаменти, множество изображения или каквото Ви хрумне. Дори не е необходимо да харчите прекалено много пари.
При нашата технология на печат, а именно директния UV печат, полагащ се огледално на задната страна на стъклото, изображението няма как да бъде нарушено от надрасквания или агресивни препарати. Плотовете за стъклени маси с принт се изработват от 10-12мм. дебелина на стъклото, закаляват се, за да се постигне издръжливост при удари и чупливост и се кантират, за да няма остри краища, които да нараняват. Плотовете са без зеленикави оттенъци, които да повлияят на напечатаното изображение. Печатът е с безкомпромисно добро качество, защото за Нас е важно клиентите ни да са очаровани от продуктите и услугите, които получават!
Оставете се на въображението, а ние ще свършим останалото!

Често задавани Въпроси

Стъклените гърбове, огледалата и картините могат да се монтират с неутрален силикон.

6мм. закалено, ултра клиър, кантирано. (Може да се изработи с различна дебелина и без закаляване, по желание на клиента)

Стъклата се печатат огледално, от задната страна. В този случат печата остава защитен. Ако е напечатано на лицето, може да се почиства с вода или препарати, които не са агресивни.

Отзиви от клиенти
прекрасни, изпипват всеки детайл.
Габриела Стефанова
Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!
Христина Симеонова